Nova vest
Fudbal 0

19.6.2024.

21:59

Šporar: "Moramo da pobedimo Srbiju"

Napadač reprezentacije Slovenije Andraž Šporar (30) "puca" od optimizma pred meč sa Srbijom u četrvtak u Minhenu u 2. kolu grupe C.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Taj meč biće, vrlo verovatno, najvažniji po pitanju prolaska u narednu rundu za oba tima, ili će makar njegov ishod odrediti put jednih i drugih, a tom povodom za slovenačke medije je pričao napadač "dežele" Andraž Šporar.

Golgeter Panatinaikosa će, uz Šeška, biti najveća opasnost po gol Srbije.

Šporar se osvrnuo na meč sa Dancima koji je, kaže, mogao da se završi mnogo povoljnije po njegov tim da su se neke situacije bole jnamestile.

"Da smo dobijali bolje lopte, mogli smo dati gol još u prvom poluvremenu, u kojem nismo pružili najbolje izdanje", kaže Šporar o meču sa Dancima.

Slovenija je bila u zaostatku od jednog gola na poluvremenu ali je uspela da anulira minus, a mogla je i da režira preokret.

Kekov tim pokazao je mnogo više od Danaca u drugih 45 minuta. 

"Bili smo ekstremno opasni, napadali smo u tranziciji. Zaista nam je potrebno tako malo prostora da budemo pretnja za gol protivnika. Moramo biti kompaktni jer od toga kreće brza tranzicija. Većian defanzivaca je sporija od nas svakako, što mi moramo da koristimo. Moramo da pobedimo Srbiju u četvrtak".

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu