Nova vest
Fudbal 1

18.6.2024.

23:17

"Poraz bi mogao da bude sinonim za eliminaciju"

Selektor nemačke fudbalske reprezentacije Julijan Nagelsman izjavio je da je rezultatom prvog meča, Mađarska pod malo većim pritiskom

Izvor: Beta

Profimedia/IMAGO

Nemci su u petak na domaćem terenu u Minhenu pobedili Škotsku sa 5:1 u prvom meču Evropskog prvenstva, dok je Mađarska sutradan u Kelnu izgubila od Švajcarske sa 3:1.

"Rezultatom prvog meča, Mađarska je pod malo većim pritiskom od nas i moraće da igra ofanzivnije nego protiv Švajcarske, jer bi poraz mogao da bude sinonim za eliminaciju", rekao je Nagelsman na konferenciji za novinare.

Selektor je rekao da je njegov tim dobro analizirao igru Mađarske.

"Mađarska je veoma dobar tim u tranzicionoj igri, ima dva napadača koji su dobri u vođstvu bez obzira na to ko igra", rekao je 36-godišnji nemački trener i dodao da su njegovi igrači u dobroj formi.

Utakmica Nemačka-Mađarska počinje sutra u 18.00.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Testovi

Test: Toyota Aygo X – maksimalni minimalizam

Po prvi put, Toyotin model A segmenta je krosover. Tako je Aygo dobio sufiks X, što se i te kako odražava na lakše provlačenje po gradu i parkiranje. Uz sve to je šampion niske potrošnje.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

18 h

Aktuelno

Hakeri u službi ratovanja VIDEO

Novi vid ratovanja uzima maha: Rakete i tenkove zamenila je tastatura, a znanje se zloupotrebljava za nelegalne poslove koji ucenama donose dobru zaradu. Jednom rečju – hakeri.

B92

9:00

15 min

Novo Sport Video Menu