Nova vest
Fudbal 1

18.6.2024.

13:44

Poznat sudija utakmice Engleske i Danske

Portugalac Artur Soareš Dijaš odredjen je za glavnog sudiju meča izmedju Danske i Engleske u drugom kolu grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Izvor: Tanjug

Profimedia

Dijašu će pomagati sunarodnici Paulo Soareš i Pedro Ribeiro, dok je UEFA za četvrtog arbitra odredila Ukrajinca Mikolu Balakina. U VAR sobi biće Portugalac Tijago Martins i Španci Alehandro Ernandez i Huan Martinez Munuera.

Utakmica izmedju Danske i Engleske biće odigran u četvrtak od 18 časova u Frankfurtu. Engleska je u prvom kolu pobedila Srbiju (1:0), dok su Slovenija i Danska odigrale bez pobednika, 1:1.

UEFA je odredila da Slovenac Slavko Vinčić bude glavni sudija na meču drugog kola grupe B izmedju Italije i Španije, koji će biti odigran u četvrtak od 21 sat u Gelzenkirhenu.

Vinčiću će pomagati sunarodnici Tomaž Klančnik i Andraž Kovačič, dok je UEFA za četvrtog sudiju odredila Klemana Tirpena iz Francuske. U VAR sobi biće Slovenac Nejc Kajtazovic i Poljaci Bartoš Frankovski i Tomaš Kviatkovski.

Španija je u prvom kolu grupe B pobedila Hrvatsku (3:0), dok je Italija savladala Albaniju (2:1).

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu