Nova vest
Fudbal 52

18.6.2024.

10:08

Čeferin: "Srbi su naivni"

Prvi čovek UEFA dao je svoju prognozu utakmice koju će igrati Srbija i Slovenija.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Aleksandar Čeferin je posetio kamp reprezentacije Slovenije pre okršaja drugogo kola Evropskog prvenstva u kome će se na stadionu u Minhenu sastati sa reprezentacijom Srbije u sklopu grupe C.

Čeferin je pratio utakmicu Srbije i Engleske u Gelzenkirhenu, da bi u najavi utakmice sa reprezentacijom zemlje iz koje dao svoju prognozu meča koji je na programu 20. juna u Minhenu.

"U nedelju sam gledao meč između Srbije i Engleske. Srbi su veoma dobar tim. Ako mislimo da ćemo Srbe lako pobediti ili računamo na tri boda, onda smo malo naivni. Ali oni su apsolutno naivni ako misle da će uspeti protiv Slovenije, očekujem veliki spektakl“, rekao je Čeferin.

Zadovoljan je Čeferin kako se odvija EURO i koliko je do sada postignuto golova, što je jedan od zaštitnih znakova ovog prvenstva.

"Videli smo pregršt golova do sada. Uživao sam u svakom meču, sve je savršeno", istakao je Čeferin i potom priznao da ipak posebnu draž imaju utakmice njegove države:

"Naravno, svi smo emotivni kada gledamo utakmic. Lagao bih ukoliko bih rekao da ne navijam za Sloveniju. Navijači su fantastični, ali ih očekujem još više u Minhenu jer je bliže. Priželjkujem uzbudljivu utakmicu bivše Jugoslavije".

Podeli:

Komentari 52

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu