Ronaldinjo u 46. godini predstavljen kao pojačanje: "U formi sam" VIDEO
"Da li ćete me videti na terenu? Ne znam, samo trener to zna. U formi sam i sanjam da postignem svoj 300. gol. Ako se to dogodi, biće još bolje, zar ne?"
8:50
14 d
"Da li ćete me videti na terenu? Ne znam, samo trener to zna. U formi sam i sanjam da postignem svoj 300. gol. Ako se to dogodi, biće još bolje, zar ne?"
8:50
14 d
Košarkaški Monako nalazi se u izuzetno teškoj situaciji, a neočekivana pomoć mogla bi da stigne od jednog od najvećih fudbalera svih vremena – Ronaldinja.
B92.sport20:02
16 d
Situacija oko vlasništva Monaka dobila je novi obrt, pošto se legendarni Ronaldinjo pojavio kao potencijalni investitor u košarkaški klub iz Kneževine.
B92.sport19:15
24 d
Finale Svetskog prvenstva između Španije i Argentine donelo je istorijski trenutak, pošto je FIFA prvi put organizovala spektakularan šou na poluvremenu finalnog meča.
B92.sport22:23
47 d
Klub je nedavno potpisao i četvorogodišnji tehnički ugovor sa Nike, što dodatno potvrđuje ozbiljne planove italijanskog tima.
10:52
72 d
Ime Ronaldinja ponovo je u centru pažnje fudbalske javnosti, ali ovoga puta ne zbog povratka na teren.
B92.sport9:30
76 d
Svetska prvenstva su osim legendarnih utakmica obeležavali i legendarni golovi.
B92.sport17:00
86 d
Slavni Ronaldinjo, jedan od najboljih fudbalera ikada, dao je svoj sud kada je u pitanju izbor, trenutno, najboljeg igrača na svetu.
B92.sport13:25
151 d
Na današnji dan, pre 22 godine, Ronaldinjo je postao fudbaler Barselone.
B92.sport20:15
410 d
Brazilac Ronaldinjo (44) majstorijom iz slobodnog udarca obeležio je utakmicu veterana Barselone i madridskog Reala odigrane u Dohi, Katar.
B92.sport11:28
644 d
Proslavljeni brazilski fudbaler Ronaldinjo postao je akcionar fudbalskog kluba u Sjedinjenim Američkim Državama.
B92.sport22:15
694 d
Žoao Mendeš, sin čuvenog Ronaldinja, potpisao je dvogodišnji ugovor sa engleskim drugoligašem Barnlijem.
Milan Tomić22:42
751 d
Fudbalski klub Barselona predstavio je novi dres za sezonu 2024/2025.
B92.sport17:15
778 d
Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo istakao je da nikada nije gledao slabiju reprezentaciju Brazila.
B92.sport11:50
810 d
Najviše komentara
Srbija skinula prokletstvo: Gudurić i Avramović uništili Italiju!; Jokić i Alimpijević pohvalii sve
Košarkaše Srbije pobedili su Italiju 76:64 u meč kvalifikacija za Mundobasket 2027. godine.
B92.sport22:55
4 d
Đoković u suzama, katastrofa na US openu: "Nisam preživeo"
Prvi put posle 20 godina ispao je u uvodnoj rundi Grend slem turnira. Tokom meča je povraćao, plakao i na kraju kazao "da mu se telo urušilo".
B92.sport8:35
4 d
Srbija odbila da igra sa tzv. Kosovom i povukla se sa Mediteranskih igara!
Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 povukla se sa Mediteranskih igara u Tarnatu. Srpska selekcija trebalo je da u subotu odigra meč protiv ekipe Košarkaškog saveza tzv. Kosova.
B92.sport14:04
6 d
Zvezda srušila Armani – Nvora dominirao, Boldvin pokrenuo preokret
Košarkaši Crvene zvezde su savladali Armani Milano sa 91:85, u polufinala pripremnog meča na Kritu.
B92.sport19:38
4 h
Hrvat je šampion sveta! VIDEO
Filip Hrgović je IBF svetski šampion teške kategorije.
B92.sport8:00
5 d