Nova vest
Fudbal 69

14.6.2024.

21:10

Drama u Augzburgu – Albanci upali u hotel fudbalera Srbije FOTO

U četvrtak veče u hotelu Maksimilijan gde boravi reprezentacija Srbije desio se jedan incident.

Izvor: Sportal.rs

B92.sport/SS

Naime, tri momka su pokušala neovlašćeno da uđu u restriktivnu zonu hotela, gde se nalaze fudbaleri Srbije, saznaje Sportal.

Munjevitom reakcijom pripadnika jedinice za obezbeđenje MUP Srbije, koji su zaduženi za neposredno obezbeđenje naših reprezentativaca, a pošto su uočili sumnjiva lica, preduzeli su mere i radnje u cilju identifikacije i sprečavanja potencijalne pretnje.

B92.sport/SS

Ukratko, te tri osobe su ekspresno izbačene iz hotela.

Momak i devojka ušli su u hotel "Maksimilijan", u kome je smeštena fudbalska reprezentacija Srbije, noseći kačkete sa albanskim simbolima.

B92.sport/SSNiti su gosti hotela, niti su pokušali da se prijave, već su, prema našim saznanjima, šetali lobijem u potrazi za nekim od članova naše delegacije kako bi provocirali.

Srećom, to je brzo primetilo obezbeđenje FSS, koje ih je ekspresno udaljilo iz hotela.

B92.sport/SS

Nema sumnje, Orlovi su u pravim rukama i može se samo odati priznanje srpskim bezbednjacima, koji su na visini zadatka i čine sve da provokatori ne naruše mir i pripremu za start EURO 2024 protiv Engleske.

Podeli:

Komentari 69

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla spremio iznenađenje? FOTO

Čini se da je Tesla Model Y "Juniper" primećen u Kaliforniji, što je ponovo izazvalo govorkanja da proizvođač automobila priprema redizajn svog popularnog električnog SUV-a.

B92

12:32

16 h

Novo Sport Video Menu