Nova vest
Fudbal 1

14.4.2024.

22:20

Šok u Kruševcu: Gaćinović nezadovoljan igračima – iznenada napustio Napredak

Trener fudbalera Napretka Vladimir Gaćinović napustio je tu funkciju nakon današnjeg poraza u Kruševcu od poslednjeplasiranog Radnika (2:0).

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Gaćinović je, uprkos plasmanu u plej-of, odlučio da ode nezadovoljan odnosom igrača prema utakmici.

"Ono što smo danas prezentovali kruševačkoj publici je bruka i sramota. Očekivao sam da ne budemo u punom ritmu, jer igrači znaju da se utakmice ne dobijaju u nedelju, nego ostalim danima. E, pa, svakog od tih dana mi smo izgubili današnji meč. Sve to iz nekih razloga, o kojima ne bih pričao sada. Nismo zaslužili bolje. Sebe smatram glavnokomandujućim i moja je odgovornost takođe tu. Ako je neko u klubu zadovoljan plej - ofom, ja nisam. Imam puno veće ambicije od onih koje trenutno Napredak ima. Ovo ne liči na moj tim. Radnik je zaslužio da nas sa više razlike pobedi zbog neodgovornosti, nediscipline u igri. Očigledno da su se neki igrači zadovoljili sitnim ambicijama. Sve dobro su fudbaleri sami krvavo izborili, ovaj meč to ne menja, ali da se sve to ruši na ovakav način je nedopustivo. Treba da nas je sramota zbog kruševačke publike koja ovo nije zaslužila", rekao je Gaćinović na konferencij iza medije posle meča.

Uskoro je stigla potvrda kluba o prekidu saradnje.

"Šef stručnog štaba Gaćinović i klub sporazumno su raskinuli saradnju na njegov zahtev", kratko je objavio Napredak na društvenim mrežama.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu