Nova vest
Fudbal 1

6.4.2024.

23:23

Benzemine muke u Saudijskoj Arabiji: Ne mogu sam

Francuski napadač Karim Benzema žalio se pred medijima da nema adekvatnu podršku na terenu, posle još jednog razočaravajućeg ishoda Al-Itihada.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92

B92
B92
EPA-EFE/STR

Njegov tim je u petak odigrao bez golova sa Al-Tavunom, a novinari su nakon meča pitali Benzemu zbog čega njegove partije nisu ni izbliza kao one koje je pružao u Realu.

"Ne igra se isti fudbal, nisu isti igrači. Potrebna mi je pomoć!", odgovorio im je Benzema, pa se nadovezao:

"Ne mogu sam da pobeđujem utakmice, potreban je doprinos i drugih igrača, potrebno mi je mnogo toga. Ovde je drugačije", rekao je Francuz.

Lokalni novinari su već izvesno vreme kritički nastrojeni prema Francuzu koji je ove sezone postigao tek devet golova, tačnije 12 (i 8 asistencija) ako se gledaju sva takmičenja, na ukupno 26 utakmica.

Trenutno nije ni u 15 najboljih strelaca lige.

"Ne koristi ni one izgldne prilike pred golom, kao da je izgubio želju da igra fudbal", komentar je saudijskog sportskog novinara Abdela Karima Al Jasera sa kanala Al-Ekbarij, koji je dao još krajem 2023. godine.

Benzema je u međuvremenu napustio tim, pa se vratio, bilo je spekulacija da želi nazad u Evropu međutim i dalje odrađuje veliki ugovor sa saudijskim klubom, ali niko nije zadovoljan kako to radi.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Slavna glumica: Nisam dala dozvolu

Glumica Skarlet Johanson optužila je OpenAI da je kopirao njen glas za jednog od glasovnih asistenata u ChatGPT-ju uprkos tome što je kompaniji uskratila dozvolu da to učini.

Index

13:20

4 h

Novo Sport Video Menu