Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 07.12.2023.

18:20

Duljaj: Mnogo je teško igrati svaku utakmicu na pobedu

Trener Partizana Igor Duljaj kaže da njegovom timu nije lako da svaki meč igra na pobedu.

Izvor: MT

Autor: MT

Duljaj: Mnogo je teško igrati svaku utakmicu na pobedu
Dusan Milenkovic/Starsport

To je bio slučaj i u susretu osmine finala Kupa sa Grafičarom, koji su crno-beli rešili u svoju korist tek posle boljeg izvođenja penala (1:1, 5:4).

"Iskren da budem očekivao sam da će biti ovakva utamica. Imao sam ih mnogo kao igrač. Znao sam da će protivnik biti motivisan. Igrali su odgovorno. Mlada su ekipa, imala je ogromu želju da se dokaže pred protivničkim fudbalerima. Predviđam im lepu budućnost", rekao je Duljaj za TV Arena sport i dodao:

"Mnogo je teško igrati svaku utakmicu na pobedu, posebno ako je unapred dobijena. Cilj je ostvaren. Ono što može da bude za pohvalu jeste da je publika mogla da vidi mladog igrača Jovanovića. Ova utakmica je zaboravljena. Zahvaljujem se navijačima koji su došli po hladnom vremenu da podrže svoju ekipu".

Trener Grafičara Marko Neđić takođe je izneo utiske posle utakmice.

"Naravno da smo zadovoljni, nije lako igrati protiv Partizana na JNA. Momci su ispoštovali dogovor. U prvom polvuremenu smo propustili dosta šansi, nagrada je stigla početkom drugog poluvremena. Igrali smo sa igračem manje 30 minuta. Čestitam mojim momcima na igri i Partizanu na prolasku", rekao je Neđić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu