Nova vest
Fudbal 4

27.3.2024.

9:00

Piksi, evo gde je Nedeljković FOTO

Konačno je otkriveno gde je i šta radi Kosta Nedeljković, talentovani fudbaler koji je obeležio zimski prelazni rok Crvene zvezde.

Izvor: Sportski žurnal

FK Crvena zvezda

Nedeljković je bio kandidat i za reprezentaciju Srbije ovog marta, ali čak ni selektor Dragan Stojković Piksi nije bio siguran u vezi sa njegovom situacijom.

"Ne znam gde je momak.. Je l‘ vi znate gde je? Da li je u Beogradu ili Birmingemu? Ne kažu nam ništa. Ne znamo. Kao što ni mediji ne znaju, ne znamo mi. Znam da ima problem sa kukom, šta li je. Šteta je, baš sam želeo danas da ga vide ovde", izjavio je Piksi pred mečeve sa Rusijom i Kiprom.

Nedeljković se povredio još početkom februara, od kada nije u konkurenciji za tim Vladana Milojevića. Poslednji put je igrao u prijateljskom susretu protiv Boteva početkom tog meseca.

U međuvremenu je propustio i "večiti" derbi u iščekivanju "zelenog svetla" doktora iz Birmingema, gde će od narednog leta nastaviti karijeru u dresu Aston Vile.

Međutim, u utorak je konačno otkriveno gde je i šta radi mladi desni bek.

Fotografije iz teretane Crvene zvezde, na kojima je Nedeljković, obradovale su navijače koji sa velikim nestrpljenjem čekaju povratak na teren supertalentovanog mladića.

Međutim, čekanje će se po svoj prilici nastaviti, a vrlo lako bi se moglo dogoditi da do kraja pozajmice iz Aston Vile (jun) Kosta ne zaigra za crveno-bele.

Nezvanično, na specijalističkim pregledima koji su posle toga obavljeni u Engleskoj, ustanovljeno je da je došlo do velikog opterećenja usled velikog broja utakmica.

U međuvremenu, Nedeljković je bio deo Zvezdine ekspedicije koja je učestvovala na "Crveno-beloj večeri" u Bijeljini.

Podeli:

Komentari 4

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu