Nova vest
Fudbal 1

23.3.2024.

13:10

Gaćinović: Želimo da se posle poraza od Rusije na Kipru pokažemo u boljem svetlu

Reprezentativac Srbije Mijat Gaćinović rekao je da "orlovi" posle ubedljivog poraza od Rusije (0:4) žele da se u mnogo boljem svetlu pokažu u utakmici protiv Kipra.

Izvor: Tanjug

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Vladimir Pesnya/STARSPORT

"Orlovi" put mediteranskog ostrva kreću u nedelju, a Gaćinović je za sajt Fudbalskog saveza Srbije govorio o predstojećem meču.

"Iskreno, zaboleo nas je poraz od Rusije, nismo ga očekivali, išli smo sa namerom da pobedimo tu utakmicu, nema veze da li je prijateljska ili je kvalifikaciona. Uvek idemo na pobedu, šteta što su se stvari tako izdešavale, moramo što pre da izvučemo pouke, da vidimo šta nije bilo kako je trebalo i već na sledećoj utakmici da pokazemo drugo lice", rekao je Gaćinović na početku razgovora.

Ostaje žal zbog dve šanse, prva Luke Jovića, druga ba Gaćinovića, koji je pokušao atraktivno makazicama da postigne gol, ali je zamalo bio neprecizan.

"Probao sam da završim na vreme, jer sam video da golman istrčava i da nemam vremena da sačekam da lopta padne, pokušao sam da postignem gol makazicama. Trebalo je da pogodim mrežu jer sam bio blizu ali nije bila baš laka situacija. Mislim ipak da sam mogao da postignem gol", dodao je Gaćinović.

Sledi Kipar, prilika za iskupljenje i da se napravi pozitivan rezultat posle meča u Moskvi.

"Nikome nije drago kad se ovako nešto desi, pokušavamo da vidimo šta su razlozi tih stvari koje su se desile i da izvučemo pouke, pokažemo već od danas na treningu, pogotovo na Kipru, drugo lice, u mnogo boljem svetlu", zaključio je Gaćinović.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu