Nova vest
Fudbal 0

21.3.2024.

10:12

Rusi ugostili predstavnike FSS – Djukov i Džajić razmenili plakete

Uoči utakmice u Moskvi članovi delegacija Fudbalskog saveza Rusije i Fudbalskog saveza Srbije organizovali su tradicinalno druženje na zvaničnoj večeri.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
FSS

U ulozi domaćina bili su predsednik FS Rusije Aleksandr Djukov i generalni sekretar Maksim Mirofanov, dok su ispred FS Srbije prisustvovali predsednik Dragan Džajić, generalni sekretar Jovan Šurbatović, potpredsednik Janoš Žemberi i direktor sportskog sektora Miroslav Tanjga.

Tom prilikom nije izostala ni razmena plaketa predsednika dva saveza, Aleksandra Djukova i Dragana Džajića.

FSS
 

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je u Moskvu gde je u četvrtak od 18 sati po našem vremenu (20 po lokalnom) očekuje prijateljska utakmica protiv selekcije Rusije. Za duel na stadionu Dinama vlada ogromno interesovanje i procena je da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta.

Pored igrača koji zbog povreda nisu mogli da se stave na raspolaganje u ovom martovskom terminu, selektor Dragan Stojković neće moći da računa i na Nikolu Milenkovića, koji je dobio dozvolu našeg stručnog štaba da otputuje za Firencu kako bi sa klupskim drugovima iz Fiorentine prisustvovao poslednjem ispraćaju generalnog direktora Džoa Baronea.

Iskusni defanzivac vraća se u petak za Beograd i konkurisaće za mesto u timu u drugoj prijateljskoj utakmici protiv Kipra, koja se igra 25. marta u Larnaki.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu