Nova vest
Fudbal 15

24.6.2024.

12:24

Kraj Borjana i Zvezde

Kanadski reprezentativac srpskog porekla Milan Borjan definitivno nije više član ekipe Crvene zvezde.

Srđan Novaković
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Klub sa "Marakane" saoptštio je da je posle sedam godina došlo da okončanja saradnje, za šta su obe strane pristale.

Borjan je do dolaska Baraka Bahara na mesto trenera kluba, bio kapiten ekipe, da bi se onda preselio u Slovan iz Bratislave gde se zadržo gaodinu dana na pozajmici.

Trener crveno-belih Vladan Milojević ga ne vidi u ekipi za narednu sezonu, Zvezda na golu ima Izraelca Omrija Glazera, kojeg planira da sačuva i za narendu sezonu.

"Crvena zvezda i dugogodišnji kapiten našeg kluba - Milan Borjan su postigli dogovor o sporazumnom raskidu ugovora nakon sedam uspešnih godina tokom kojih su ostvareni veliki rezultati", stoji u poruci crveno-belih.

Podeli:

Komentari 15

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

3 d

Garaža

Šta ako motor "prokuva"?

Iako znatno ređe nego pre nekoliko decenija, situacije pregrevanja motora su još uvek moguće i često dovode do ozbiljnog kvara.

Index, B92.net

7:00

2 h

Apps

Budite oprezni: "Zli blizanci" vrebaju

Istraživači iz kompanije HUMAN Security otkrili su masovnu prevaru sa oglasima koja koristi stotine aplikacija u Google Play prodavnici koje služe kao mamci.

Informacija.rs

19:30

14 h

Novo Sport Video Menu