Nova vest
Fudbal 11

27.5.2024.

19:35

Piksi obelodanio: Računamo na Svilara

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi trebalo bi u utorak u prepodnevnim satima da saopšti konačan spisak igrača na koje će računati za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

On je ovog popodneva bio gost u emisiji "Oko magazin" na Radio Televiziji Srbije i tom prilikom najavio da bi na listi putnika u Augsburg, gde će biti baza "orlova", mogao da bude i golman Mile Svilar.

Čuvar mreže Rome je pre par meseci izrazio želju da igra za Belgiju i odbio poziv Srbije, ali zbog FIFA pravila to mu je onemogućeno.

Iako je većina javnosti već "otpisala" Svilara, Stojković nije.

"Računamo na Svilara, zašto ne bismo računali na njega? Takođe, Jovanović je bio fantastičan ove sezone, mene to može samo da raduje. Sva četvorica-petorica golmana koje imamo mogu da brane zavezanih očiju, imao bih apsolutno poverenje u svakog. Imamo fantastične golmane, tako se namestilo, zasluženo dobijaju pozive. Ali samo jedan može da brani, nemam nikakav problem bilo koga da stavim", kazao je Stojković za RTS.

Kandidati za četiri golmana koji mogu da idu na EURO su još Vanja Milinković Savić, Predrag Rajković, Đorđe Petrović i Aleksandar Jovanović.

Podeli:

Komentari 11

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 11

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu