Nova vest
Fudbal 4

25.5.2024.

22:10

Milojević: Kad god sam potreban Zvezdi, biću tu

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa zasluženo osvojila šampionsku titulu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

On je dodao da klub iz Ljutice Bogdana uvek može da računa na njega.

"Ponos i sreća. Živeli smo i radili za ovo. Zasluženo smo osvojili titulu. Imali smo za protivnike dobre ekipe, ali je bio prisutan ozbiljan nivo igara i rezultata sa naše strane. Lepo je što smo večeras pobedili i što smo osvojili novu duplu krunu. Hvala našim navijačima, jer bez njih ništa od ovog ne bi imalo smisla", rekao je Milojević posle utakmice protiv Čukaričkog.

Fudbaleri Zvezde pobedili su Čukarički 4:1 u utakmici poslednjeg 37. kola Super lige Srbije. Crveno-beli su osvojili sedmu uzastopnu titulu, a četvrtu uzastopnu duplu krunu.

Milojević se na klupu Zvezde vratio tokom zimske pauze, kada je zamenio Izraelca Baraka Bahara.

"Rekao sam i kada sam otišao iz Zvezde da hoću da klub zna da uvek može da računa na mene. Kad god sam potreban Zvezdi, biću tu. Bio sam uveren da ćemo osvojiti titulu i govorio sam igračima da moramo da pobedimo svaku utakmicu. Gledali smo samo sebe, a ne tabelu. Na svu sreću, osvojili smo titulu", naveo je trener crveno-belih.

Od Zvezde su se večeras oprostili Dragović, Milunović i Popović.

"Teško mi je jer se vezujem za ljude, ali to je profesionalni sport. Mnogo toga su dali Zvezdi i toga smo svi svesni. Ostaće uvek u mom srcu i želim puno sreće i njima i njegovim porodicama. Gde god da odu, želim im da budu najbolji i da imaju Zvezdu u srcu", dodao je Milojević.

Podeli:

Komentari 4

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

12 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

15 h

Novo Sport Video Menu