Nova vest
Fudbal 0

6.3.2024.

8:50

"FSS da pošalje tešku artiljeriju u Minhen – Džaja i Piksi da pričaju sa Pavlovićem"

Fudbaleri Bajerna iz Minhena plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona posle pobede nad ekipom Lacija rezultatom 3:0.

Izvor: B92.net

Dejana Popović
Profimedia

Odličan meč u pobedničkom timu pružio je mladi Aleksandar Pavlović, momak koji ima srpske korene i kog selektor Dragan Stojković želi u nacionalnom timu.

Pavlović je na terenu proveo celu utakmicu i oduševio svojom partijom na Alijanc areni. Učestvovao je u mnogim akcijama svog tima, a bio je deo akcije kod prvog gola Bajerna.

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije, koju je predvodio direktor A tima Stevan Stojanović bila je prethodnog vikenda u Minhenu.

"Ono što moram da izdvojim jeste igra mladog Pavlovića. Ako postoji neka deficitarna pozcija u našoj reprezentaciji, onda je to njegova. Dobro orijentiše igru, učestovao je kod prog gola. Stvarno naš Savez mora da pošalje najtežu artiljeriju da pregovaraju. Džajić da razgovara sa roditeljima, kao autoritet, Piksi sa igračem. Interes naše reprezentacije je da se ovaj momak priključi timu", rekao je Ranko Stojić za Arena Sport.

Sofascore

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu