Nova vest
Fudbal 11

25.4.2024.

11:38

Obeležja Zvezde zabranjena na tri tribine "Karađorđa"

Fudbalski klub Vojvodina obavestila je javnost o organizaciji utakmice 32. kola Superlige protiv Crvene zvezde koji je na programu u nedelju u 17:30.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92

B92
B92
Starsport

Biće to ujedno i uvertira za finale Kupa koje su ova dva tima izborila u sredu, pobedama nad Radničkim i Partizanom.

Prvenstveni duel takođe nosi veliku važnost za oba tima, jednima pobeda donosi novi iskorak ka titula, a drugima ka četvrtom mestu i plasmanu u Evropu.

Jedno je sigurno, očekuje se velika borba na "Karađorđu".

Povom meča oglasio se novosadski klub i sa navijačima podelio važne informacije koje se tiču organizacije utakmice.

Fudbalski klub Vojvodina posebno napominje da je, iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene isključivo za navijače Vojvodine.

"Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Crvena zvezda", saopšteno je iz novosadskog kluba

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a fudbalski klub Vojvodina poziva sve gledaoce da na vreme obezbede svoju ulaznicu i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, kao i da svoj klub bodre sportski i u duhu fer-pleja, izbegavajući bilo kakvo nedolično i neprikladno ponašanje.

Ulaznice za utakmicu su od četvrtka u prodaji i mogu se naći po ceni od 2.500 (zapad), 1.500 (istok) i 1.000 dinara (jug).

Podeli:

Komentari 11

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu