Nova vest
Fudbal 10

24.4.2024.

12:46

Kaluđerović za B92.sport: "Treba zabraniti saopštenja; Partizan me iznenadio"

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Andrija Kaluđerović je u razgovoru za B92.sport prokomentarisao predstojeći derbi između crveno-belih i Partizana, ali se osvrnuo i na prethodni.

Aleksandar Stajkovac
Srđan Stevanović/Starsport

Zvezda je upisala pobedu u 173. "Večitom" derbiju sa 3:2, a nekadašnji golgeter crveno-belih smatra da je njegova bivša ekipa pokazala da je bila bolja i veruje da će tako biti i u Kupu Srbije.

Crveno-beli od 19 časova dočekuju Partizan u okviru polufinala Kupa Srbije.

"Zvezda naravno, mislim da su bolja ekipa i da će da pobede tu utakmicu. Pokazali su poslednja dva derbija da su bolja ekipa od Partizana i mislim da će da pobede", započeo je Kaluđerović u razgovoru za B92.sport.

Prema njegovom mišljenju, očekivala se ubedljivija pobeda crveno-belih.

"Partizan me je iznenadio, mislio sam da će da bude mnogo veća razlika. Manja je bila na derbiju pre plej-ofa. Partizan je mnogo bolje odigrao, ali ipak je Zvezda imala više šuteva i šansi. Mislim da imaju mnogo bolji igrački kadar i u boljem su momentumu", rekao je Kaluđerović i dodao:

"U derbiju se nikad ne zna, uvek može da presudi neki trenutak inspiracije i pojedinca. Mislim da je Zvezda kvalitetnija i da će da pobedi danas", podvukao je bivši fudbaler crveno-belih.

Prethodnih dana čekala se odluka Partizana da li će se uopšte pojaviti na meču, nezadovoljni "tretmanom" sudije Pavla Ilića u prethodna dva navrata.

Ipak, na kraju su crno-beli su se oglasili saopštenjem da će ipak učestvovati u Kupu Srbije, posle nekoliko saopštenja za medije i iskazivanja nezadovoljstva.

Kaluđerović je bio član crveno-belih u periodu od 2010 do 2012. godine, i tada je bio prisutan veliki broj saopštenja sa obe strane.

On smatra da je to nepotrebno i da loše utiče na sve.

"Jako loše utiče na kompletan fudbalski svet. Treba zabraniti klubovima da pišu saopštenja. Treba da se puste sudije da sude. Oni su ljudi, mogu da pogreše, samo ako nema namere. Kod nas je sve teorija zavere. Bolje da ne pričam kakva je situacija bila kada sam ja igrao Zvezdi, kakve su situacije bile u nekim utakmicama. Sada se oni žale, mislim da to ne treba da bude u fokusu, već golovi, navijači i lep ambijent. Po mom mišljenju su saopštenja bezveze...", zaključio je nekadašnji golgeter Zvezde u razgovoru za B92.sport.

Podeli:

Komentari 10

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 10

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu