Nova vest
Fudbal 7

21.4.2024.

13:05

Stamenić: Bili smo bolji i zasluženo smo pobedili Partizan

Fudbaler Crvene zvezde Marko Stamenić rekao je da misli da je njegova ekipa bila bolji rival i zasluženo pobedila Partizan (3:2) u 173. "večitom derbiju".

Izvor: Tanjug

Peđa Milosavljević/Starsport

"Odlična i veoma uzbudljiva utakmica. Mislim da smo bili bolji rival i zasluženo pobedili. Derbiji su nešto posebno, tek sada kada sam na terenu shvatam kolika je njihova važnost i kakav je to naboj. Teško da postoji utakmica koja nosi više stresa od nje, i onog pozitivnog i negativnog", rekao je 22-godišnji Stamenić, a prenosi klupski sajt.

Dodao je da se svi u klubu osećaju odlično posle veoma važne pobede.

"Ne opuštamo se i svesni smo da je još 18 bodova u igri, ali smo svakako za tri koraka bliži cilju, a to je titula. Slavlje je iza nas, vreme je da u ponedeljak i utorak na treningu budemo još bolji, te da utakmicu u sredu dočekamo na pravi način", dodao je Stamenić.

Reprezentativac Novog Zelanda posebno je apostrofirao navijače Zvezde.

"Meni je ovo neverovatno i neopisivo. Oduševljen sam kakvu podršku imamo, ne samo na derbiju, nego na svim utakmicama. Čast mi je što sam deo svega ovog, ali sad kad je finiš sezone, želimo da navijačima sve to vratimo na najlepši mogući način. Nadam se da ćemo se svi zajedno radovati u maju. Verujem da to možemo", zaključio je Stamenić.

Podeli:

Komentari 7

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu