Nova vest
Fudbal 0

19.4.2024.

13:54

Lazetić: Broj bodova je iznad očekivanja

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da očekuje da će predstojeća superligaška utakmica sa Vojvodinom biti slična prethodnoj, samo sa nešto izmenjenom postavom.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

"Svaka utakmica je priča za sebe, a na ovoj će sigurno neki drugi igrači biti na terenu. Vojvodini se vraća Crnomarković, dok je naš Petrović dobio kartone. Pretpostavljam da ćemo i mi i protivnik imati sličan plan igre, ali sa novim taktičkim detaljima", rekao je Lazetić, prenosi klub.

Fudbaleri TSC-a dočekaće sutra ekipu Vojvodine na startu plej-ofa Super lige Srbije.

Pred ovo, 31. kolo domaćeg šampionata, TSC je treći na tabeli sa 60 bodova, dok je Vojvodina četvrta sa deset bodova manje.

TSC je prošle nedelje, u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva, izgubio od Vojvodine u Novom Sadu sa 3:2, a Lazetić je naveo da je njegova ekipa izvukla pouke iz tog meča.

"Igrači su i sami bili svesni gde su bili propusti, a šta je bilo dobro. U suštini, nemamo mnogo toga da popravljamo, ali napravili smo procenu koji momenti su prevagnuli na stranu Vojvodine pa ćemo probati da budemo još bolji, jer očekujemo da i oni budu bolji", rekao je Lazetić kome će ovo biti jubilarna 100. utakmica na klupi tima iz Bačke Topole.

Sumirajući prethodnih 30 kola, Lazetić je naveo da je zadovoljan postignutim.

"Tačno je da primamo mnogo više golova, ali ih i postižemo. Rezultati su tu i ne bismo se menjali ni sa jednom ekipom. Na mestu smo na kome želimo da budemo i planiramo da tu ostanemo. Što se bodova tiče, iznad su očekivanja i treba da zadržimo taj nivo. Kada se sagleda odnos pobeda i poraza ekipa ima dobar kontinuitet i trudićemo se da ga ostane takav do poslednje utakmice", zaključio je Lazetić.

Utakmica TSC - Vojvodina na programu je sutra od 15.00.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu