Nova vest
Fudbal 4

19.4.2024.

9:30

Duljaj: "Nisam namerno dobio žuti, ko može u to da poveruje" VIDEO

Trener Partizana Igor Duljaj je jedna od glavnih tema pred 173. večiti derbi.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Strateg crno-belih je dobio žuti karton na meču protiv Čukaričkog zbog čega je suspendovan za predstojeći duel, a to je meč protiv Crvene zvezde.

Duljaj je u intervejuu za Žurnal objasnio situaciju koja se desila na Banovom brdu, gde je odgovorio na optužbe da je namerno dobio žuti karton, kao i da mu je žao što neće predvoditi ekipu na meču protiv Crvene zvezde.

"To nije tačno (da je dobio karton namerno, prim.aut.) i ne znam ko može u to da poveruje. Naravno da sam znao da imam tri opomene, ali nisam verovao da ću četvrtu dobiti nizašta. Nisam se svađao, postoji snimak“, pričao je Duljaj za Žurnal.

"Naravno da mi je žao. Pogotovo što sam praktično debitovao kao prvi trener baš na derbiju... Ali, šta da radim? Ne znam da je ikad trener zbog kartona morao da preskoči večiti derbi?! Znate li vi? ".

Ovo će biti po prvi put da neki trener zbog suspenzije propusti večiti derbi.

"Ne znam da je ikada trener morao zbog kartona da preskoči večiti derbi.. Naravno da mi je žao što neću sedeti na klupi, pogotovo što sam praktično debitovao kao prvi trener baš na derbiju“.

Novi okršaj večitih rivala na programu je u subotu (20. aprila) od 18 časova. Pred ovaj susret crno i crveno-belih, prednost je na strani Crvene zvezde koja ima sedam bodova više.

Podeli:

Komentari 4

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu