Nova vest
Fudbal 11

17.4.2024.

10:45

Duljaj posle bure u Humskoj: "Prenaduvano"

Igor Duljaj, trener Partizana, oglasio se po prvi put posle medijskih naslova o sukobu sa pomoćnim trenerom Albertom Nađem.

Izvor: Telegraf.rs

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Duljaj je dobio žuti karton na meču sa Čukaričkim, što je značilo da će Nađ stati kraj aut-linije za 173. "večiti" derbi. On je to najpre odbio, ali su problem u Humskoj uspeli da reše.

"U ovom momentu smo svi koncentrisani za predstojeće mečeve sa Crvenom zvezdom i ne bih pridavao previše značaja događaju o kome me pitate, a na kome javnost insistira u prethodna 24 časa. Najbitnije je da smo seli za sto, prevazišli sve to što se dogodilo i da smo svi, zajedno sa igračima, fokusirani isključivo na utakmice sa Crvenom zvezdom u prvenstvu i Kupu Srbije", rekao je Duljaj za "Telegraf".

Mediji su ranije preneli da je između njih izbio sukob, na granici sa fizičkim.

"Dešavaju se nesporazumi i tenzije i u familijama, a kamoli u velikim sportskim kolektivima, iako je ovo naše baš "prenaduvano" u medijima. Izvinite, sada moram na trening, ostavio bih temu koja vas zanima u prošlosti, jer smo je i prevazišli i nastavili dalje. Nismo uopšte mi važni, važan je samo Partizan", zaključio je Duljaj.

Podeli:

Komentari 11

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 11

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu