Nova vest
Fudbal 37

9.4.2024.

12:03

Baždar želi da napusti Partizan

Trener Partizana Igor Duljaj otkrio je da je mladi napadač Samed Baždar izrazio želju da napusti klub na leto.

Izvor: Beta

Srdjan Stevanovic/Starsport

Još letos se spekulisalo o mogućem odlasku Baždara iz Humske, navodno su ga tražili klubovi iz Turske.

U međuvremenu je postao jedan od ključnih igrača crno-belih, postigavši sva četiri gola od ove sezone u poslednjih osam utakmica.

"Svi znamo da Partizan živi i od prodaje igrača, u zimskom prelaznom roku smo ostali bez dva mlada igrača Belića i Ilića i bez tih prodaja klub bi teško mogao da funkcioniše. Baždar takođe ima želju da ode iz Partizana i da se dokaže, po onome što sam ja video, ukoliko postoji mogućnost da klub profitira i ponovo uloži u mladog igrača iz omladinske škole, a ako ne onda u igrača iz okruženja koji imaju srpski pasoš", rekao je Duljaj.

Duljaj je istakao da Baždaru daje veći prostor za igru ovog proleća upravo zbog interesa kluba.

"Ako bih hteo da zaštitim sebe stavio bih Nikolića. Baždar ima 20 godina, moram da razmišljam šta je najbolje za klub, on je na radaru mnogih ekipa upravo zbog nastupa u prvom timu Partizana. I pored svojih nedostataka, to što nije previše strpljiv želi sve i odmah, mladi moraju da shvate da ne može da se preskoči vreme. Moramo da ga istrpimo, trpimo ga mi i ekipa, stariji igrači pa i Nikolić mu daju savete kako da se nosi sa teškim situacijama", naveo je trener Partizana.

Crno-beli u sredu igraju protiv Voždovca u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Podeli:

Komentari 37

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 37

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu