Nova vest
Fudbal 0

8.4.2024.

18:35

Na Zvezda – Vršac za 400 dinara, Milojević daje šansu klincima

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu u 19 časova dočekuju ekipu Vršca u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Aktuelni lider na tabeli Superlige Srbije nastavlja odbranu pehara namenjenog osvajaču najmasovnijeg klupskog takmičenja u našoj zemlji. Pred izabranicima Vladana Milojevića je meč protiv tima koji nastupa u Prvoj ligi Srbije.

Na meču protiv ekipe IMT, prošle srede na najvećem srpskom stadionu, čak sedam bonus igrača Crvene zvezde se našlo na terenu, čime je klub iz Ljutice Bogdana pokazao da veruje u nadolazeće naraštaje. Idealna prilika da publika ponovo uživa u Zvezdinoj mladosti jeste upravo predstojeći susret sa ekipom OFK Vršca.

U ovom trenutku Crvenu zvezdu karakteriše veliki broj mladih igrača, koji su mahom ponikli u fudbalskoj akademiji beogradskog velikana. Od početka prolećnog dela prvenstva svi zvezdaši su mogli da uživaju u partijama Ivana Guteše, Ognjena Mimovića, Viktora Radojevića, Nikole Mituljikića, Jovana Šljivića, Nikole Kneževića, Jovana Mituljikića, kao i Uroša Sremčevića koji je stigao kao pojačanje iz lučanske Mladosti.

Pored toga, u nedelji iza nas prvom timu su se pridružili Veljko Milosavljević, Adem Avdić i Andrija Maksimović. Već smo mogli da svedočimo prvim minutima koje su upisali Milosavljević i Maksimović, upravo na mečevima nacionalnog kupa protiv Trajala, odnosno Radničkog iz Niša.

Ukoliko rezultat bude išao na ruku crveno-belima na utakmici četvrtine finala Kupa Srbije, onda će talentovani igrači ponovo predstaviti gledaocima na Marakani. To će biti nova prilika da svi navijači Crvene zvezde uživaju u nastupu dečaka, koji su se edukovali, a potom i afirmisali na terenima iza juga Marakane.

Kapije na istočnoj strani stadiona "Rajko Mitić", će biti otvorene za sve mališane staroti do 14 godina. Dečaci i devojčice će moći u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje uzlaznicu da besplatno prisustvuju meču. Ulaznice za meč Zvezde i OFK Vršca su u prodaji onlajn na sajtu: https://crvenazvezda.iticket.rs/sr/tickets.html. Takođe, karte će se prodavati na šalterima Marakane u utorak (9. april) od 10 do 18 sati, kao i u sredu (10. april) na dan utakmice od 12 do 19 časova.
 
Cene ulaznica su sledeće:

Sever: 400 dinara
Istok: 500 dinara
Zapad: 700 dinara
Tribina “Siniša Mihajlović”: 1400 dinara

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

Odbojka

Poraz Srbije na startu Lige nacija

Odbojkašice Srbije izgubile su prošle noći u Rio de Žaneiru od Dominikanske Republike sa 1:3 (18:25, 17:25, 25:21, 20:25) u prvom meču ovogodišnjeg izdanja Lige nacija.

Beta

8:10

38 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu