Nova vest
Fudbal 0

30.3.2024.

17:45

Ančeloti: Modrić? Bitno je ovo sada, odlučićemo na kraju sezone

Fudbalere Reala u nedelju od 21 čas očekuje meč 30. kola LaLige, u goste im stiže Atletik Bilbao.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

Trener kraljevskog kluba Karlo Ančeloti kaže da ih čeka zanimljiv period, a na početku obraćanja medijima otkrio je na koga može da računa.

"Tim je u redu, imali smo mali problem sa Kamavingom, ali u redu smo. Pred nama je tim kojem ide dobro, sa dosta kvaliteta. Militao se vraća što su najvažnije vesti. Očigledno je da još nije na sto odsto, ali dobro se oporavio. Imalo smo peh sa Kurtoom na pauzi, ali vratiće se uskoro", kaže Italijan.

Nešto drugo više ga brine, to što neće moći da računa na jednog od najboljih igrača, Vinisijusa Džuniora, koji ima problema ne samo na terenu, već i van njega, pre svega što ja konstantna meta na društvenim mrežama.

"Ima jedna stvar koja me mnogo brine o Vinisijusu, a to je što ne može da igra sutra", dodao je Karlo.

Atletik Bilbao će misliti i na finale Kupa kralja sa Majorkom, 6. aprila.

"Imaju nedelju dana da se spreme za finale, sigruran sam da će igrati najbolje. Cilj im je plasman u Ligu šampiona i ne verujem da će misliti na finale. Siguran sam da će doći sa razmišljanjem da osvoje bodove", oprezan je iskusni stručnjak.

Što se tiče Militaa, pitanje da li će biti sasvim spreman za 9. april i meč sa Mančester sitijem u četvrtfinalu Lige šampiona.

"Idemo meč po meč. Možda u nedelju donije određene minute, mamo vremena do 9. aprila. Oporavio se, ali nedostaje mu fudbala, igra sa saigračima, na velikom terenu. Možda zaigra sa Sitijem, možda ne. Važan je igrač koji nam pomaže u mnogo toga. Ne kažem da je 50-50, pre 70-30, ali ne mogu ništa da osbacim, jer nam mnogo daje u skok igri, duelima", kaže Karlo.

Kada je reč o Luki Modriću i njegovoj budućnosti, Italijan je bio kratak.

"Niko ne priča o narednoj sezonji, a Modrić je koncentrisan na ovu. Donećemo odluke na kraju sezone, niko sada nije zainteresovan za priču o budućnosti", zaključio je Ančeloti. 

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Slavna glumica: Nisam dala dozvolu

Glumica Skarlet Johanson optužila je OpenAI da je kopirao njen glas za jednog od glasovnih asistenata u ChatGPT-ju uprkos tome što je kompaniji uskratila dozvolu da to učini.

Index

13:20

2 h

Novo Sport Video Menu