Nova vest
Fudbal 0

22.6.2024.

10:15

Ten Hag naljutio čelnike Junajteda

Erik ten Hag rizikuje da ozbiljno naruši odnose sa čelnicima Mančester junajteda.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia/IMAGO/Sportimage

Njegovo pojavljivanje na holandskoj televiziji NOS proteklih dana u svojstvu stručnog komentatora dešavanja na Euro 2024, i izjava koja se tiče privatnog sastanka sa čelnicima kluba, naišla je na loš odjek na Old Trafordu.

Ostrvski mediji prenose da su suvlasnik Junajteda Džim Retklif, kao i njegova desna ruka Dejv Brejlsford, ljuti što je Ten Hag otkrio detalje sastanka koji su smatrali privatnim.

Ten Hag je rekao kako su mu oni prekinuli odmor na Ibici kada su se pojavili na kućnom pragu i predočili mu da će i dalje biti menadžer Mančester junajteda.

I ne samo to, Holanđanin je otkrio kako su mu oni priznali da su razgovarali sa Tomasom Tuhelom, ali su "došli do zaključka da već imaju najboljeg menadžera".

Erik bi trebalo da potpiše novi dvogodišnji ugovor sa klubom, ali je i tada rekao da ništa još nije dogovoreno.

S druge strane, Ten Hag je posle finala FA kupa i pobede nad Mančester sitijem kritikovao stručne komentatore britanskih televizija kako su bili često nepravedni prema njemu i igračima Junajteda.

Alan Širer je sada iskoristio priliku da ga kritikuje u ulozi stručnog kosultanta.

"Kakav je to haos bio. Kako je moguće da ljudi iz Mančestera odu kod njega u Ibicu i kažu mu da su razgovarali sa drugim menadžerima. To je bizarna situacija, tako se ne radi u fudbalu. Ako pričate sa drugim trenerima, to treba da ostane u kući", zaključio je Širer.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

3 d

Garaža

Šta ako motor "prokuva"?

Iako znatno ređe nego pre nekoliko decenija, situacije pregrevanja motora su još uvek moguće i često dovode do ozbiljnog kvara.

Index, B92.net

20:50

7 h

Apps

Budite oprezni: "Zli blizanci" vrebaju

Istraživači iz kompanije HUMAN Security otkrili su masovnu prevaru sa oglasima koja koristi stotine aplikacija u Google Play prodavnici koje služe kao mamci.

Informacija.rs

19:30

9 h

Novo Sport Video Menu