Nova vest
Fudbal 10

8.4.2024.

12:18

Trener hita Superlige očajan: "Kome treba ovo uopšte?"

Trener kragujevačkog Radničkog Feđa Dudić priznao je da je očajan zbog navijača u Kragujevcu, jer ovi ne dolaze na stadion uprkos fantastičnim rezultatima koje njegov tim pravi.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92

B92
B92
Starsport

Na stadionu "Čika Dača" u nedelju je na meču sa Spartakom (3:1) bilo prisutno manje od 2.000 ljubitelja fudbala, nije ih bilo više ni prethodnih puta, što je prizor koji baca senku na fenomenalne rezultate Šumadinaca.
 


Dudić je na klupi Radničkog od septembra 2023. godine, od tada je upisao 14 pobeda na 22 utakmica, i tim iz zone ispadanja popeo je na četvrto mesto Superlige, uz to je odveo ekipu u četvrtfinale Kupa Srbije.

Ni to, očito, nije dovoljno da se publiak u većem broju vrati na stadion.

Posle meča sa Spartakom bosanskohercegovački trener se obratio Kragujevčanima koje je u isto vreme pozvao da u većem broju podrže klub u predstojećem Kup meču sa Novim Pazarom.

"Ako u četvrtak ne bude više od pola stadiona puno, onda ne znam kome treba ovaj Radnički. Mi se borimo ovde, tu je 170.000 stanovnika, sa okolinom grada je to više od 300.000, a dođe 2.000 ljudi na stadion dok smo mi 4. na tabeli i igramo četvrtfinale Kupa. Pa ja ne znam kome treba ovo sve?".


Nastavio je u istom, razočaranom tonu, Dudić.

"Za šta se borimo i kako da nekoga privučemo na stadion. Kad sam došao rekli su mi da ćemo videti kada budemo imali rezultat kako to dolazi. Evo, imamo osam pobeda na deset utakmica, a ne možeš skupiti 2.000 na stadionu. Zaista sam očajan po tom pitanju. Mi dajemo sve od sebe, a evo ljudima prilika da u četvrtak napune stadion", rekao je u emotivnom izlaganju Dudić.

Podeli:

Komentari 10

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 10

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu