Nova vest
Fudbal 0

14.3.2024.

22:54

"Poker" Vile u mreži Ajaksa

Fudbaleri Aston VIle, Klub Briža i Lila plasirali su se u četvrtfinale Lige konferencija.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Najubedljivi je bio domaćin u Birmingemu koji je ubedljivo savladao Ajaks rezultatom 4:0 posle prvog meča u Amsterdamu bez golova.

Oli Votkins je u 25. minutu prekinuo post bez pogodaka na dva meča i doveo svoj tim u prednost, ali je nedugo potom morao da izađe zbog povrede.

U igru je ušao 20-godišnji Džon Duran koji će se do kraja meča takođe upisati. Kolumbijac je postigao treći gol tima u 75. minutu, nakon što je četvrt časa ranije prednost duplirao Leon Bejli.

Konačan rezultat postavio je Musa Dijabi u 81. minutu susreta.

U Belgiji je Klub Briž nadoknadio poraz u prvom meču u Norveškoj (2:1) i sa 3:0 eliminisao Molde. Heroj je bio dvostruki strelac Andreas Skov Olsen. U strelce se upisao i Mihal Skoras u 71. minutu.

Dalje ide i Lil kojem je remi sa Šturmom (1:1) bio dovoljan posle pobede na prvom meču u Gracu (3:0).

Poveo je Lil golom Tijaga Santosa u 43. minutu, da bi izjednačenje Šturmu doneo Mika Biereth pogotkom u drugom minutu nadoknade poluvremena.

Poslednjeg učesnika četvrtfinala dobićemo iz duela Olimpijakosa i Makabija koji se igra na "TSC Areni", a na kom su u toku produžeci.

Žreb za četvrtfinale, polufinale i finale održaće se u petak od 13 časova u Nionu.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Apel za sve: "Vozite kao žene!"

Francusko udruženje za bezbednost na putevima pozvalo je ljude da "voze kao žene" kako bi se smanjio broj smrtnih slučajeva u saobraćajnim nesrećama.

Business Insider

14:39

7 h

Novo Sport Video Menu