Nova vest
Fudbal 0

30.5.2024.

14:40

Vlasnik Olimpijakosa obasuo fudbalere milionima

Fudbaleri Olimpijakosa osvojili su svoj prvi evropski trofej u klupskoj istoriji.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Oni su na stadionu u Atini bili bolji od ekipe Fiorentine rezultatom 1:0, a tim povodom prvi čovek kluba je rešio da dreši kesu i igrače nagradi sa velikom premijom.

Tako će Stevan Jovetić i ekipa zbog titule u Ligi konferencija prema pisanjima grčkih medija biti nagrađeni sa pet miliona evra, koje će raspodeliti u ekipi.

To znači da će igrači Olimpijakosa biti duplo nagrađeni zbog titule u ovom takmičenju, jer je upravo cifra od pet miliona ta koju svakako sleduje crveno-belima zbog osvajanja ovog trofeja.

"Ludi san je sada stvarnost. Za naš Olimpijakos, za naš Pirej, za našu Grčku. Želim da u ovoj noći posebno uživaju naši beskrajni ljudi, naši igrači, naš veliki trener i svi vi kojima ste nam dali snagu. Da nastavimo da sanjamo i ostvarujemo svoje snove, živeo Olimpijakos", rekao je prvi čovek kluba Vangelis Marinakis.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Jeep prekršio obećanje

Prošlo je tačno tri meseca otkako je Jeep izbacio Wrangler Rubicon 392 Final Edition 2024 iz ponude - ili su bar tako samo rekli.

B92

12:40

1 h

Aktuelno

Kolo sreće se okreće

Gotovo trećina vlasnika električnih vozila vratiće se na automobile koji imaju tradicionalne motore sa unutrašnjim sagrevanjem, pokazuje najnovija anketa.

B92

8:05

6 h

Novo Sport Video Menu