Nova vest
Košarka

Nedelja, 04.09.2022.

13:15

Hezonja: Zvali su me iz Partizana

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja trenutno se nalazi sa reprezentacijom na Evropskom prvenstvu, ali ima vremena i da priča za medije o ostalim stvarima.

Izvor:

Autor:

Hezonja: Zvali su me iz Partizana
EPA/Daniel Dal Zennaro

Tako je u razgovoru za "Basket njuz" otkrio da su ga ovog leta zvali iz Partizana.

"Da, kontaktirali su me, ali bilo je prekasno. U stalnom smo kontaktu sa Panatinaikosom; pričamo stalno, bez obzira da li sam tu ili ne. Kada su me kontaktirali, nisam mogao ništa da uradim. Bilo je kasno", rekao je Hezonja.

Kako kaže, već je znao da će put Madrida.

"Tokom leta sam znao da potpisujem za Real. Bilo je potrebno neko vreme da se to ozvaniči, ali to je bila samo formalnost. Ne slušajte ove Tviter glasine. Dobijao sam dosta poruka od navijača Panatinaikosa i Partizana. Želim da im se zahvalim što su mi pisali i slali poruke. Bilo je ludo leto, ali sve je bilo već dogovoreno", zaključio je doskorašnji košarkaš Uniksa.

Hezonjin fokus se sada okreće ka grupnoj fazi Evrobasketa gde Hrvatska igra sa Estonijom u ponedeljak od 14 časova i 15 minuta. Za sada imaju po pobedu i poraz u grupi C.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve