Nova vest
Košarka

Petak, 09.09.2022.

16:49

"Orlovi" po prvi put na berlinskom parketu VIDEO

Košarkaši Srbije odradili su prvi trening po dolasku u Berlin.

Izvor:

Autor:

Foto: FIBA

Selekcija Svetislava Pešića je nakon uspešno završene grupne faze u Pragu krenula put nemačke prestonice i odmah krenula sa trenizima nepun dan posle trijumfa proitv Poljske.

"Orlovi" su tako krenuli u pripreme za meč sa Italijom u osmini finala Evropskog prvenstva, a taj meč je na programu u nedelju od 18 časova.

"Protiv Italije nas čeka jedna zahtevna utakmica, zato je potrebno da zadržimo taj fokus i odbranu kao ovu, onda je svima teško, a nama lakše da pronalazimo prava rešenja. Uspeli smo da se nametnemo našom odbranom i onda sve izgleda dosta jednostavnije", izjavio je selektor Pešić pred taj duel.

Podsetimo, biće to repriza meča u kom su naši igrači ostali bez Olimpijskih igara u Tokiju prošle godine, te će sigurno postojati motiv više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

5 h

U fokusu

Vidi sve