30. jun 2008. | 14:54

Više hiljada navijača okupilo se pored Brandenburške kapije u centru Berlina gde će oko 15 sati biti priređen doček nemačkoj fudbalskoj reprezentaciji, koja je u finalnom meču Evropskog prvenstva izgubila od Španije sa 0:1. Pre proslave sa navijačima, nemački fudbaleri upisaće se u knjigu gostiju glavnog grada Nemačke. Trener reprezentacije Joakim Lev zahvaliće se navijačima na podršci koju su na stadionima u Austriji i Švajcarskoj i na javnim gledalištima širom Nemačke pružali nemačkom timu tokom EP-a.

@@textad_title@@
@@textad_text@@
@@textad_link@@

Fudbaleri u Berlin stižu avionom Lufthanze čiji je predstavnik za štampu najavio da će pilot obleteti jednu počasnu rundu nad gradom pre nego što se letelica spusti na aerodrom Tegel. Tamo će avion dočekati fontana i aerodromski vatromet.

Sve nemačke dnevne novine danas su osvanule sa izveštajima o nemačkom porazu u Beču na naslovnim stranicama. Svi izveštači su istakli da je Španija pobedila zasluženo, jer su njeni fudbaleri igrali odlično i maštovito.

Većina medija ponovo je iskazala i simpatije za nemačke igrače i posebno pohvalila trenera Leva ističući njegovu ključnu zaslugu za ulazak reprezentacije u finale.

Postojeći komentari (3) | Pošaljite komentar  Odštampaj   Pošalji

Google oglasi Šta su Google oglasi?


Najbolji igrač Evropskog prvenstva u Austriji i Švajcarskoj Ćavi Ernandez izjavio je da je trijumf Španije

Postojeći komentari (2) | Pošaljite komentar

Svih 300 antidoping analiza urađenih na Evropskom prvenstvu u Austriji i Švajcarskoj imalo je negativan rezultat saopštila je Austrijska antidoping laboratorija u Beču.

Postojeći komentari (3) | Pošaljite komentar

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis Aragones izjavio je da ta zemlja neće morati ponovo da čeka 44 godine na osvajanje trofeja na nekom velikom takmičenju.

Postojeći komentari (5) | Pošaljite komentar

Organizatori Evropskog prvenstva, odnosno utakmica koje se igrane u Austriji, saopštili su da je ukupno

Postojeći komentari (0) | Pošaljite komentar

Predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske Vlatko Marković izjavio je da novčana kazna Evropske fudbalske

Postojeći komentari (24) | Pošaljite komentar

Jedan navijač španske fudbalske reprezentacije pronađen je mrtav u centru Madrida, posle slavlja zbog titule koju je Španija osvojila na Evropskom prvenstvu.

Postojeći komentari (1) | Pošaljite komentar

Španski reprezentativac Markos Sena najbolji je fudbaler prvenstva Evrope u Austriji i Švajcarskoj u anketi čitalaca italijanskog lista "Gazeta delo sport".

Postojeći komentari (5) | Pošaljite komentar

Strelac pobedonosnog gola u finalu Evropskog prvenstva Fernando Tores, zvanično najbolji igrač turnira

Postojeći komentari (23) | Pošaljite komentar

Vezni igrač reprezentacije Španije Ćavi Hernandez proglašen je za najboljeg igrača Evropskog prvenstva u

Postojeći komentari (10) | Pošaljite komentar