, rekao je Bilić. '> , rekao je Bilić. '> , rekao je Bilić. '>
Nova vest
Fudbal

Subota, 21.06.2008.

14:25

Bilić: ''Bol će me dugo pratiti''

Selektor hrvatske reprezentacije Slaven Bilić rekao je posle meča sa Turskom da će još dugo osećati bol zbog poraza u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

''Moji igrači su se herojski ponašali na terenu i nemam zamerke na njih. Penali su lutrija i igrači su se se osećali dovoljno sigurnim da ih izvode'', rekao je Bilić.

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Luka Modrić i Ivan Rakitić promašili su jedanaesterce do su Turci bili sigurni sa bele tačke i obezbedili plasman među četiri najbolje selekcije.

''Mislio sam da je završeno, da smo pobedili i onda iznenada fantastičan gol Šenturka. Posle toga usledila je penal drama. Život ide dalje. Sutra je novi dan. Želim da čestitam obema ekipama na odličnom fudbalu'', izjavio je hrvatski selektor.

''Ovaj meč je pokazao zašto je fudbal najdramatičnija i najpopularnija igra na svetu. Čestitam Turskoj, ali mi smo pobeđivali bolje protivnike, a poslednja dva minuta ne mogu da opišem, i naš i njihov gol kao i penale. Bol zbog poraze će dugo biti sa mnom. Proganjaće nas zauvek'', zaključio je Bilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve