Nova vest
Ekipni sportovi 0

4.3.2024.

13:39

Terzić: Džaja mi je rekao – Zvezda je lepa, ali teška

Generalni direktor fudbalskog kluba i predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je 79. rođendan tog sportskog društva.

Izvor: Beta, B92

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023

Terzić je tu priliku iskoristio da istakne da crveno-beli moraju biti "primer svega najčasnijeg i najboljeg što ima država Srbija".

"Kada pogledamo unazad, ljudi koji su tog davnog 4. marta 1945. godine osnivali ovaj klub, nisu ni slutili kakve će visine on dostići. Sve te godine, emocija, ljubavi, uspeha, rezultata, dovele su do ogromne moći našeg kluba i grba", rekao je Terzić na otvaranju ceremonije povodom 79. rođendana Crvene zvezde.

Kako je naveo, svi koji nose grb Crvene zvezde moraju biti svesni ne samo privilegije, nego i odgovornosti.

"Od naših rezultata, odluka, pobeda ili poraza zavise emocije miliona ljudi, koliko je vezano za ovaj grb, koji stoji pred nama. Težine tog grba moramo biti svesni", rekao je Terzić.

"Džaja mi je davno rekao: 'Crvena zvezda jeste lepa, ali je i teška'. Teška je jer je odgovornost ogromna i bez obzira na fantastične uslove, koje smo svi zajedno ostvarili u protekloj sezoni, to ne sme da nam bude nikakav adut da se opustimo", dodao je on.

Terzić je istakao da uvek mora da postoji "kamenčić u cipeli" koji mora da opominje da navijači uvek očekuju više i da se nikad ne zadovoljavaju postignutim rezultatima.

"Predstavljamo Crvenu zvezdu i moramo biti primer svega najboljeg, ne samo na terenu i našim rezultatima, nego i ponašanjem van terena. Moramo biti primer svega najčasnijeg i najboljeg što ima država Srbija", rekao je Terzić.

"Još jednom čestitke na fantastičnim rezultatima, uz opomenu da možemo i bolje, jer nas ovaj grb na to obavezuje. U narednoj sezoni želim još bolje rezultate, još više zdravlja, sreće i uspeha. Živeli i srećno", zaključio je on.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu