Nova vest
Borilački sportovi 0

13.6.2024.

12:03

Na Svetskom kupu u Budimpešti Srbija sa čak 46 kik boksera

Predstojećeg vikenda kik bokseri Srbije uč̣estvovaće na najznačajnijem takmičenju u dosadašnjem delu sezonu.

Izvor: Kikboks savez Srbije

Kik-boks savez Srbije

Reč je o Svetskom kupu u kategoriji juniora i seniora u muŝkoj i ženskoj konkurenciji koji se održava u Budimpešti.

Našu zemlju predstavljaće 46 takmičara u disciplinama ful kontakt, K1, lou kik i kik lajt, a ukupno će na turniru u glavnom gradu Mađarske učestvovati preko 2.800 takmičara, što najbolje govori o znač̣aju ovog turnira u svetskim okvirima.

"Očekujemo značajan broj medalja, ali od mnogo faktora zavisiće koliko će ih biti", rekao je pred put u Budimpeštu selektor kik boks reprezentacije Srbije Siniša Vladimirović i potom dodao:

"Pojedini naši najbolji takmičari neće nastupiti iz privatnih razloga, a najveći rivali ovog puta biće nam kik bokseri iz Ukrajine, Kazahstana, Poljske i Hrvatske. Ponavljam, nadamo se dobrim rezultatima, ali pre svega očekujemo veliku borbenost svih naših reprezentativaca. Ovo takmičenje biće veoma kvalitetno, konkurencija će biti žestoka pa će nam rezultati biti i pokazatelj šta od pojedinaca možemo da očekujemo u budućnosti", zaključ̣io je Vladimirović .

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

2 d

iOS

Apple se muči

Prema najnovijem istraživanju Consumer Intelligence Research Partnersa (CIRP), najnoviji modeli iPhone-a nisu zadovoljili očekivanja na tržištu.

Index

8:15

3 h

Novo Sport Video Menu