Nova vest
Borilački sportovi 0

20.5.2024.

16:15

Kik-boks klub Niš najuspešniji na šampionatu Srbije u lou-kiku

Kik-boks klub Niš bio je najuspešniji na šampionatu Srbije u lou-kiku u svim uzrasnim kategorijama u muškoj i ženskoj konkurenciji, koje je održano proteklog vikenda u Lazarevcu,

Izvor: Kikboks savez Srbije

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Kik-boks savez Srbije

Uz učešće ukupno 277 takmičara iz čak 67 klubova, najuspešniji je bio Kik-boks klub Niš sa pet zlatnih dve srebrne i dve bronzane medalje.

Kik-boksrei Batajnice bili su drugi sa četiri zlata, dva srebra i tri bronze, dok je treće mesto pripala Kik-boks klubu Bor sa četiri zlata i jednim srebrinim odličjem.

"Takmičenje bilo veoma uzbudljivo i ljubitelji kik-boksa su u dvorani Kolubara u Lazarevcu su imali šta da vide. Čestitao bih domaćinima na odličnoj organizaciji šampionata, jer ovo je bila odlična promocija kik-boksa“, rekao je predsednik Kik-boks saveza Srbije Duško Basrak i potom dodao:

"Imali smo izuzetno masovno takmičenje, i to je od izuzetnog značaja jer iz široke baze takmičara uz kvalitetan rad i naše iskustvo taj kvantitet možemo da pretočimo u kvalitet kako bismo i u bdućnosti sa velikih takmičenja donosili medalje. Nastavljamo sa sa sprovođenjem našeg plana i programa, a trenutno fokus je na što boljoj pripremi reprezentacije za učešće na Balkanskom prvenstvu koje se od 31. maja do 2. juna održava u Crnoj Gori“, zaključio je Basrak.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu