Nova vest
Borilački sportovi 0

23.4.2024.

23:50

Srpski kik bokseri osvojili 12 medalja na Evropskom kupu u Plovdivu

Srpski kik bokseri osvojili su 12 medalja na "Top ten" Evropskom kupu u Plovdivu.

Izvor: Tanjug

Kikboks savez Srbije

"Konkurencija je bila zaista žestoka, bio je veliki broj učesnika, a svi naši takmičari su ostavili veoma dobar utisak. Koliko je bilo teško na ovom takmičenju najbolje govori podatak da je do zlatne medalje u pojedinim kategorijama trebalo pobediti i četiri meča", rekao je selektor kik boks reprezentacije Srbije Siniša Vladimirović.

Zlatne medalje u Bugarskoj osvojili su Jovan Sekulić, Uroš Krstić, Petar Dinić, Dušan Žeravić i Maša Damjanović. Srebrom su se okitili Stevan Sekulić, Uroš Nešković, Veljko Mitrović, dok su do bronze stigli Marko Mijajlović, Milica Despotović, Mihailo Veljković i Nikola Lončar.

"Svi naši takmičari prikazali su izuzetnu borbenost, ali i visok nivo fizičke pripremljenosti. Većina njih je nastupala i pre samo sedam dana na turniru u Sarajevu, ali veoma dobro su podneli sve fizičke napore. Bila je ovo odlična priprema za sve ono što nam predstoji i sjajna prilika za sticanje iskustva. Mogu samo da konstatujem da smo veoma zadovoljni postignutim rezultatima", zaključio je Vladimirović.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu