Nova vest
Tenis

Utorak, 01.02.2022.

09:15

Kirjos opet prozvao rivala i nasmejao sve u studiju VIDEO

Australijski teniser Nik Kirjos je u paru sa Tanasijem Kokinakisom izazivao dosta pažnje na turniru u Melburnu.

Izvor: MT

Autor: MT

Kirjos opet prozvao rivala i nasmejao sve u studiju VIDEO
EPA-EFE/DEAN LEWINS

Neretko je imao i sukobe sa rivalima, a to je bio slučaj i sa Majklom Venusom, koji je zajedno sa Timom Pucom, zaustavljen u četvrtfinalu od australijskog para.

"Sve je ličilo više na cirkus nego na teniski meč. Između prvog i drugog servisa oni su podsticali publiku da navija. Mislim da to nije u redu. Znate, da je situacija drugačija, Kirjos bi se naljutio. Nevjerovatno je, zaista. Pogodio je klinca, a samo zato što mu je poslije dao reket ljudi pričaju kako je dobar momak. Jasno je zašto nikada nije ispunio svoj potencijal i vjerovatno nikada neće. Ako ću biti velikodušan, reći ću da je zreo koliko i jedan desetogodišnjak. Na tom je nivou", rekao je Venus posle tog meča.

Nakon osvajanja titule, Kirjos je gostovao na jednoj televiziji i odgovorio Novozelanđaninu.

"Mislim da ništa što Majkl Venus ne može da se shvati ozbiljno. To je momak koji se oblači kao ja kada idem na Noć veštica", rekao je Kirjos i nasmejao novinare u studiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d