Nova vest
Tenis

Četvrtak, 18.02.2021.

14:00

Đoković o povredi: Snimam dokumentarac

O povredi trbušnog mišiča Novaka Đokovića na Australijan openu, mnogo se pričalo prethodnih dana.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Đoković o povredi: Snimam dokumentarac
Foto: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Gotovo da nije bilo svetskog ni domaćeg medija koji nije naširoko pisao o tome, ali čini se da je posle svega nekoliko dana, Novak sve to ostavio iza sebe.

Na terenu se kretao bez vidljivih problema, delovao je u svom stilu, prepoznatljivo, udarci su mu bili sigurni i nije se plašio ni klasičnih streč pozicija, što ukazuje da je sada daleko bolje nego posle meča sa Fricom.

Novak je na konferenciji za strane medije upitan o tome da kaže da li je u pitanju istezanje ili kidanje mišića, ali je odbio da odgovori.

Tačnije, rekao je da će o tome pričati opo završetku turnira.

Kasnije je, u razgovoru sa srpskim novinarima, upitan da opiše koliki je deo dana posvećivao oporavku u protekloj nedelji.

"Oporavak predstavlja 100 posto mog dana, pet dana sam sve svoje vreme proveo u oporavku! Snimam dokumentarac, sve će se to videti na ekranima, do kraja ove godine, mogu da najavim i to", otkrio je Novak.

Mnoge velike zvezde sporta su snimale slične dokumentarce, u svetu tenisa, jedan od svežijih primera bio je Endi Mari, koji je snimao sve o paklu koji je preživljavao zbog povrede u proteklih nekoliko godina.

Sada se o Novak otvara oku kamere.

"Beležim dosta stvari koje doživljavam u ovom periodu, u poslednjih nekoliko meseci, pa ćete imati prilike sve to da vidite", obećao je branilac pehara u Melburnu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve