Nova vest
Tenis

Subota, 01.02.2020.

09:05

"Poslednja tri meča Novaka i Dominika mogla su da odu na obe strane"

Nikolas Masu, trener Dominika Tima, kaže da je dobra stvar što se Novak i Dominik poznaju i što znaju kako treba da igraju da bi osvojili Australijan open.

Izvor: PT

Autor: PT

Photo by Quinn Rooney/Getty Images

U velikom finalu Otvorenog prvenstva Australije, srpski i austrijski teniser sastaće se u nedelju od 09.30 po centralnoevropskom vremenu.

Đoković i Tim odigrali su tri meča prošle sezone, a u dva je slavio peti teniser sveta, dok je u jednom bio bolji naš teniser.

"Gledao sam njihova tri meča prošle godine i na kraju tih duela odlučivala jedna loptica, moglo je da ode na obe strane. Dobra stvar je što se poznaju. Igrali su mnogo puta zajedno, trenirali su više puta na Turu. Siguran sam da su obojica motivisani da pobede", rekao je Masu.

Tim igra sjajno na Australijan openu, eliminisao je mnoge igrače iz vrha i Masu je samo tom činjenicom veoma zadovoljan.

"Najvažnije je da Dominik igra svoju igru. Svaki meč je drugačiji, pošto uvek igraš protiv drugog protivnika. Mislim da (Dominik) igra veoma dobro. Baš sam srećan njegovim dosadašnjim izdanjima. Od kada sam počeo da radim s njim, verujem da može da igra na svakoj podlozi podjednako dobro. Čak i pre nego što sam radio s njim, uvek sam voleo njegov tenis. Neverovatno je kompletan teniser", istakao je on.

Đoković vodi sa 6:4 u međusobnim duelima, međutim u poslednjih pet, Tim je slavio četiri puta i sigurno nas očekuje spektakl u nedelju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu