Nova vest
Tenis

Nedelja, 26.01.2020.

09:27

"Još je prerano da se govori o tome, tako barem kaže moja žena"

Posle pobede nad Dijegom Švarcmanom u osmini finala Australijan opena, Novak Đoković je bio vidno dobro raspoložen.

Izvor: LN

Autor: LN

Photo by Daniel Pockett/Getty Images

Đoković je rutinski pobedio Dijega Švarcmana sa 6:3, 6:4, 6:4.

U intervjuu posle meča srpski teniser je pričao o odnosu koji ima sa svojim sinom, petogodišnjim Stefanom.

"Pa... Za sada se sve odvija sjajno, što se tiče teniskog odnosa između mene i mog sina. On pristaje da igra sa mnom, znate kako je... Odnos između oca i sina je malo drugačiji, a on je takođe izuzetno izložen tenisu – što zbog putovanja sa mnom, što na televiziji", izjavio je Đoković.

Stefanu nije strano ko su tatini najveći rivali.

"Zna on šta se dešava, zna Rodžera, zna Rafu, zna još nekoliko momaka. Omiljeni udarac mu je forhend, ja pokušavam da ga nateram da češće igra bekhend, ali on mi govori da je rođen sa bekhendom".

Što se tiče potencijalne teniske karijere Stefana, ali i dvogodišnjeg Tare...

"Ne znam... Ja sam prvo otac, ne mogu da stavim sebe u ulogu trenera. Pazite... Dajem mu vremena i prostora i želim da on i moja ćerka izraze iskrenu želju za reketom i lopticom i da krenu sami da igraju tenis. Bio bih više nego srećan da ih podržim u teniskim karijerama, ali je trenutno prerano da se o tome govori... Tako barem kaže moja žena", zaključio je Novak i izazvao smeh na tribinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve