Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 21.01.2019.

17:05

Novak: Povreda? Nisam se dobro osećao, ali nije ništa ozbiljno

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, rekao je da ga je uhvatio umor u poslednjih nekoliko gemova meča sa Danilom Medvedevom.

Izvor: PT

Autor: PT

Novak: Povreda? Nisam se dobro osećao, ali nije ništa ozbiljno
Photo by Julian Finney/Getty Images

Srpski igrač plasirao se u četvrtfinale Australijan opena pobedom u četiri seta protiv ruskog tenisera, ali je osetio umor na kraju meča.

"Pre svega, hvala vam što se ostali ovako kasno. Morao sam da uradim proces oporavka posle duela jer se nisam osećao baš sjajno u poslednjih dvadeset minuta meča. Videćemo kako će telo reagovati sutra, ali verujem da ću se oporaviti i da ću biti spreman za naredni meč", rekao je Novak novinarima u Melburnu.

Najbolji teniser planete nije se osećao najbolje, a novinare je zanimalo da se ne radi o povredi.

"Ne (nije povreda), nije bio pad. Nije bio naročit pad, već pomalo umor i leđa. Ali ništa veliko. Kao što sam rekao, videću kako ću se osećati sutra", kazao je Đoković.

Novak Đoković će u četvrtfinalu Australijan opena igrati protiv Keija Nišikorija, a termin duela biće poznat uskoro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

15 h

U fokusu

Vidi sve