Beogradski maraton dobio novog sponzora u narednih pet godina

Kompanija Comtrade i Beogradski maraton potpisali su petogodišnji ugovor o naslovnom sponzorstvu.

Izvor: B92
Podeli
Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Na konferenciji za medije ugovore su potpisali vlasnik kompanije Comtrade Veselin Jevrosimović i Darko Habuš, direktor Beogradskog maratona.

Prvi Beogradski maraton, koji će u naslovu imati ime kompanije Comtrade, biće održan 28. aprila 2024. godine.

Comtrade godinama pomaže srpskoj atletici, a ovaj ugovor je novi dokaz toga i nema sumnje da će se najmasovnija sportska manifestacija u Srbiji uz ovakvu podršku izdići na još viši nivo.

Ovo je istorijski dan za Beogradski maraton, hteo bih da se zahvalim kopaniji Comtrade što su prepoznali energiju koju ulažemo u razvoj uličnih uličnih trka i ovo potpisivanje ugovora ih uvodi u porodicu Beogradskog maratona. Ova petogodišnja saradnja će Beogradskom maratonu značiti da planiramo unapred sve što smo zamislili, da sistematski rastemo i da ostvarimo cilj, a to je da postanemo broj 1 maraton u regionu i jedan od pet najbolje organizovanih u Evropi i učinićemo sve da tako bude.

"Kao bivši atletičar, Veselin Jevrosimović je dobro upoznat sa svim poteškoćama koje naš voljeni sport ima. Vašim zalaganjem trudom i radom u okviru Srpskog atletskog saveza iznedrili ste šampione koji sada obaraju rekorde stare i po 30 i više godina, sa svih najvećih svetskih takmičenja donose puno medalja. A sa druge strane kao neko ko je na čelu najveće IT kompanije u regionu, dokazali ste da je profesionalizam i sistematičan rad, uz neizmernu ljubav i posvećenost koju imate, idealan spoj i da nastavite da rastete u tom smeru".

"Ono što je nas spojilo je ljubav prema ovom sportu, sigurno ćemo dobro razvijati rekreativno trčanje i zajedno uticati na zdraviju naciju, uticati na to da što veći broj ljudi bude uključen u trke Beogradskog maratona, a pre svega u najveću i najmasovniju manifestaciju koju Srbija ima, a to je od narednog aprila sa 37. izdanje Comtrade Beogradski maraton. Zahvalio bih vam se u ime čitavog Beogradskog maratona i svih učesnika naših trka, sa krajnjim cijem da njihovo zadovoljstvo bude na prvom mestu. Zajedno ćemo raditi na tome", rekao je Darko Habuš.

Veselin Jevrosimović, vlasnik kompanije Comtrade, rekao je da ova kompanija ulaže u sportove koji promovišu zdrav život i počastvovan je što će na desetine hiljada takmičara nositi logo kompanije Comtrade.

"Izuzetna mi je čast da vas sve pozdravim, kao i direktora Beogradskog maratona Darka Habuša. Danas najmasovnija atletska i sportska manifestacija u zemlji i najveća tehnološka kompanija u regionu Comtrade potpisuju petogodišnji ugovor, pa će se ova manifestacija sada zvati Comtrade Begradski maraton. Posle nekoliko teških godina, Darko je uspeo da vrati Beogradski maraton na svetsku mapu, a naš cilj je da ojačamo masovnost i popularnost maratona. Comtrade ulaže u sportove koji se bave zdravim životom i promoviše zdrav život, izuzetna nam je čast da će na desetine hiljada takmičara nositi logo naše kompanije. Čestitao bih Beogradskom maratonu što je istrajao sve ove godine i što je njihova manifestacija sve veća i veća i sve masovnija", poručio je Veselin Jevrosimović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.