Izvor: RINA

I kada pomislimo da smo sve videli, cenovnik sa paprenog Kopaonika uvek pomeri sve granice.

Naime, svako ko je tokom vikenda želeo da sluša regionalne zvezde Zdravka Čolića i Lepu Brenu morao je da izdvoji nezamislivu svotu novca.

"Uslov da budemo na koncertu bila je rezervacija stola, čija cena se graniči sa zdravim razumom. Iznosila je 800.000 dinara što se deli sa deset ljudi koji su bili za stolom, a kapara je iznosila 500.000 dinara. Pritom to nije sve, cena ulaznice za ovaj koncert po osobi koštala je 200 evra i naravno plus piće", kazao je za agenciju RINA, Vuk R. koji je vikend sa društvom proveo na ovoj popularnoj planini.

RINA

On je dodao, da će ovakvo "nezaboravno" iskustvo boravka na Kopaoniku promeniti njegovo mišljenje o samoj planini i da će i te kako razmisliti da li će ponovo otići, bez obzira na količinu novca kojom raspolaže.

"Mislim da ima puno boljih centara, sa boljim uslovima u svakom pogledu kod nas u Srbiji ali i u okruženju, stoga moja destinacija za boravak više nikada neće biti Kopaonik, jer smo se svi "dobro" opekli i stekli jako loše iskustvo. Poznato je da je to preksupo i popularno mesto, ali za sve postoji granica", zaključio je Vuk.

Podeli: