Nova vest
Rukomet

Utorak, 15.09.2009.

19:43

Partizan slavio u Superkupu

Rukometaši šampiona Srbije, Partizana Dunav osiguranja, pobedili su osvajača domaćeg kupa, ekipu Kolubare, rezultatom 25:23 u Superkupu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Junak meča u Aranđelovcu bio je golman „crno-belih“ Nemanja Ljubenović, odličan je bio i novajlija u ekipi Saše Boškovića, desno krilo Miloš Kostadinović sa osam golova. Lazarevčani su bili oslabljeni neigranjem srednjeg beka Nedeljka Jovanovića, a solidnu partiju pružili su David Rašić i Nemanja Pribak.

Partizan je veći deo utakmice bio u vođstvu a do najveće prednosti „crno-beli“ su stigli u 39. minutu (19:15) sjajnim golom Kostadinovića. 21-godišnji rukometaš, koji je letos stigao iz Železničara, odličnim fintama i pogocima pokazao je da je reč o vrlo talentovanom igraču.

Prvenstvo Srbije počinje ovog vikenda, a već u prvom kolu u 'večitom derbiju' sastaju se Partizan i Crvena zvezda, koji su pored Kolubare glavni konkurenti za titulu.

Partizan - Kolubara 25:23

Partizan: Ljubenović 15 odbrana, Kostadinović 8, Tubić 4, Dimitrijević 1, Kladarin 4 (3), Pilipović 2, Beočanin 1, Milinić 2, Marjanac 1, Babić 1.

Kolubara: Puljezević 5 odbrana, Radulović 3, Rašić 8(5), Rakčević 1, Radišić 1, Pongarčić 1, Vujović dve odbrane, Radovanović 1, Jovanović 1, Pribak 5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu