Nova vest
Košarka

Petak, 18.08.2023.

09:17

ESPN prozvao Embida: "Ima 'srpski grip'"; "Izbegavaš Jokića!" VIDEO

Zanimljivo je bilo u studiju ESPN-a tokom analize rasporeda utakmica nove NBA sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

ESPN prozvao Embida:
Foto: Profimedia

U centru pažnje bio je novi duel Nikole Jokića i Džoela Embida, koji je prošle sezone po mišljenju mnogih nezasluženo dobio MVP priznanje pre Srbina.

Posebnu pažnju njihov duel privlači jer Embid nije igrao protiv Jokića u Denveru od 2019. godine!

I prošle sezone je propustio gostovanje Filadelfije u Koloradu što su mnogi isticali prilikom debate o tome ko bi trebalo da bude MVP.

Novi duel bi trebalo da imaju predstojećeg januara kada će Denver i Filadelfija odigrati dva meča u devet dana, prvi u Pensilvaniji 16, a drugi u Koloradu 27.

"Želim da gledam Embida protiv Jokića. Da li ćemo? Videćemo. Jednostavna činjenica je da Embid nije igrao u Denveru od novembra 2019. Bilo je povreda, kovid, odmaranja. Mislim da je razvio alergijsku reakciju na nadmorsku visinu
", nasmejao je ESPN-ov NBA reporter Tim Mekmehon sve u studiju.

A na njegovu šalu se nadovezao bivši NBA as Ričard Džeferson.

"To se zove 'srpski grip'. To je stara stvar, imali smo 'Šekov grip', 'Kobijev grip', 'Džordanov grip', ima različitih gripova. Trenutno imamo srpski. Da samo kažem, Džoele, ne smatram da izbegavaš Jokića. Ali od ovog trenutka ću pričati da izbegavaš Jokića dok ne budete igrali jer sam video kako dominiraš protiv njega u Filadelfiji, a on nije dobio šansu za revanš u Denveru. Zato ću reći da izbegavaš Jokića i jedva čekam da vidim šta će se dogoditi. Kako ćeš odgovoriti", bio je i oštar Džeferson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu