Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 16.09.2019.

10:49

Bogdanović: Možda sam ja kriv... FOTO

Košarkaš Srbije Bogdan Bogdanović objavio je zanimljivu poruku na društvenim mrežama citirajući legendarnog Majkla Džordana.

Izvor: LN

Autor: LN

Bogdanović: Možda sam ja kriv... FOTO
Foto: FIBA

Najbolji igrač "orlova" na Mundobasketu oglasio se putem Tvitera, postavivši najbolje slike sa prvenstva uz komentar.

"Možda sam ja kriv... Ovo je samo početak, nema izgovora", napisao je Bogdanović.

Bek Sakramento Kingsa citirao je reči Majkla Džordana u reklami "Maybe it's my fault", koji kaže:

"Možda sam vas naveo da mislite da je lako, kada nije bilo. Možda sam vas naveo da pomislite da su moji najbolji potezi počeli sa linije za slobodna bacanja, a ne u teretani. Možda sam vas naveo da mislite da je svaki šut koji sam pokušao bio za pobedu, da se moja igra bazira na snazi, a ne na starsti. Možda sam ja kriv što niste videli da su mi neuspesi davali snagu, da je bol moja motivacija. Možda sam vas naveo da pomislite da je košarka dar od Boga, a ne nešto na čemu sam radio. Svakog dana mog života. Možda sam i uništio ovu igru. A možda... Možda samo tražite opravdanja".

Bogdanović je Mundobasket završio sa prosekom od 22,9 poena, 4,1 skok i 4,4 asistencije po meču i bio svetla tačka Srbije, koja je završila na petom mestu.

On je takođe bio najbolji strelac prvenstva, a bio je i član idealne petorke uz Rubija, Furnijea, Skolu i Gasola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

120 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu