Nova vest
Košarka

Subota, 14.09.2019.

19:32

Donovan Mičel: Zahvalan sam jer sam dobio šansu da igram za reprezentaciju

Bek NBA franšize Juta Džez zahvalio se za pruženu priliku da predstavlja Sjedinjene Američke Države na Mundobasketu u Kini.

Izvor: SN

Autor: SN

Donovan Mičel: Zahvalan sam jer sam dobio šansu da igram za reprezentaciju
Xinhua/Deng Hua

Sjedinjene Američke Države završile su Mundobasket na poziciji broj 7, pošto su uspeli da pobede Poljsku rezultatom 87:74.

Donovan Mičel je na tom susretu bio jedan od boljih pojedinaca sa 16 poena i 10 asistencija, a posle meča se zahvalio što je imao šansu da igra na šampionatu u dresu nacionalnog tima.

"Želim da se zahvalim svima u stručnom štabu SAD što su me pozvali, hvala im što su mi dali priliku da nosim dres reprezentacije. Nismo napravili rezultat kakav smo želeli, ali poći u rat s ovim momcima... Više je nego što čovek traži. Nikad nisam bio deo reprezentacije, tako da je ovo za mene bilo neverovatno iskustvo. Ponosan sam na tim koji je pokazao karakter u poslednjoj utakmici i odigrao najbolji meč na turniru", poručio je Donovan Mičel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu