Nova vest
Fudbal

Petak, 01.06.2007.

21:44

Milovanović i Basta ostaju u Zvezdi

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kapiten Dejan Milovanović i Dušan Basta ovog leta neće napustiti Marakanu. "Zvezdina deca" ostaju sa jasnom namerom u klubu da budu dva "noseća stuba" ekipe u žestokoj borbi za evropsku afirmaciju. Milovanović i Basta, iako mladi reprezentativci, trenutno su najiskusniji igrači Crvene zvezde, preturili su preko leđa mnoge bitke, kod saigrača a i kod navijača uživaju trenutno najveći autoritet. Oni su ta karika koja bi trebalo da poveže najavljena pojačanja sa starosedeocima.

Predsednik Dragan Stojković je jasno i glasno najavio da će šampion Srbije angažovati nekoliko proverenih pojačanja iz inostranstva. Klupska politika je jasna: Milovanović i Basta su od ključnog značaja za Zvezdin evropski projekat. Bez njih bi i dovođenje pojačanja bilo bez nekog većeg značaja, "mešanje karata" bez jake podloge. Obojica su trenutno sa mladom reprezentacijom na pripremama. Basta je u džepu imao ponude Fiorentine, Lacija i Herenvena, za Milovanovića se interesovala Valensija. Zvezda je, međutim, ostala ravnodušna.

"Nismo više u situaciji da moramo da prodajemo najbolje igrače", naglasio je u više navrata Dragan Stojković, što je i najbolja garancija da tandem ostaje na "Marakani".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu