Srbija

Petak, 01.08.2014.

17:49

MK Grupa: Ne nagađajte

MK grupa, vlasnika Miodraga Kostića apelovala je na medije da ne iznose neproverene informacije o nagađanjima u vezi sa rukovođenjem javnim preduzećima.

Izvor: B92

Default images

Kako je saopšteno iz MK grupe, nakon susreta predsednika Vlade sa članovima poslovnog kluba "Privrednik", nije bilo reči o daljem procesu preuzimanja bilo kog javnog preduzeća.

Iz MK grupe su pozvali medije da "ne iznose neproverene informacije i dovode javnost u zabludu svojim nagađanjima".

"Sada je na privrednicima da, u dogovoru sa Vladom i Predsednikom Vlade, pronađu najbolje moguće rešenje za izlazak srpske privrede iz krize, a u skladu sa svojim mogućnostima i obavezama. O novim informacijama na ovu temu bićete blagovremeno obavešteni", navedeno je u saopštenju.

U međima se poslednjih nekoliko dana piše o mogućnostima da neki od vlasnika velikih privatnih kompanija preuzmu vođenje nekih od državnih javnih preduzeća. Kao jedan od biznismena koji bi mogli da preuzmu kormilo nekog javnog preduzeća pominjan je i Miodrag Kostić, vlasnik MK grupe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin dao odobrenje: Počinje

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je, uoči Dana metalurga, putem video veze dao odobrenje za početak puštanja u rad niza metalurških objekata u raznim regionima te zemlje.

19:38

15.7.2024.

1 d

Podeli: